lördag 29 december 2007

Julklapparna


Sen var det ju det där med julklappar. I år verkade det verkligen som om mina nära o kära hade förstått vad det var jag önskde mig. Utav min sambo fick jag en jättevacker rutig ullpläd med ljust gråa och mellangråa rutor. Helt i min smak. Av mina föräldrar fick jag bland annat en prenumeration på Drömhem och trädgård samt två fårskinn med 18 mm klippning. Jättevackra! Av mina svärföräldrar fich jag en vit morgonrock samt en mörkt grå ullpläd. Det kunde inte blivit mycker bättre!

Just nu finns alla dessa saker (förutom den rutiga ullpläden) i vårt matrum. Här finns även det fårskinn jag fick av min sambo när jag fyllde. Jag tycker att de mjukar upp den annars lite stela stilen med ekbord och stålstolar (egentligen utemöbler). Som grädden på moset fick jag även en slant av min morfar så att jag kan köpa mig ett till fårskinn. Jag skulle vilja ha ett på varje stol o så några till på andra ställen i huset.

Jag älskar fårskinn!5 kommentarer:

Sarah sa...

Vilka kanonjulklappar! Grön av avund över de grå skinnen, de är ju superduperfina! :-D

Anonym sa...

Jättefint! Vi kan ju teama upp med som de "grå fårskinnstjejerna" sen. Jag gillar att du la ljuslyktan i skålen, superfint!

Mia sa...

Vilken underbar blogg och hem du har! Länkar dig gärna, hoppas att det är ok. Gott nytt år, kram!

birgi sa...

Vilka perfekta klappar! Jag utökade själv mitt fårskinnsbestånd med två nya skinn strax före jul. Nu har jag fem! Men vill ha fler .. Jag och kollegan foto-Linda brukar alltid säga att det bästa inredninsgtipset är att investera i fårskinn. Vi ÄR frälsta ...
:-)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Inredningsgalen sa...

Gud vad avis jag blir på dina fårskinn, vill så gärna ha ett eller två. För tillfället får jag nöja mig med IKEAs, inte riktigt samma sak, men nöden har ingen lag. Vet du var dina är köpta någonstans?