måndag 11 februari 2008

Nybäddat igen
Med nytvättade sängkläder och kuddar i mängder bäddade jag om Jonas säng idag. Tröttnade rätt fort på den såkallade lite strikta stilen och insåg att jag är en riktig kuddoman. Ja för det vet ni väl vad det är? Nån som älskar kuddar förståss. Kuddar och textilier i övrigt är en av mina stora laster, och tur är nog det för med min impulsivitet är det ju lätt att ändra om med kuddar och andra textilier när lusten faller på. Jonas har inte kommenterat det hela ännu, jag tror knappt att han har märkt det. Men nu fick han ju iaf inte bara blommigt utan en liten stjärna smög sig in också. Jag kan inte komma ifrån dem!

PS. Jag jobbar på det där grå-vita golvet. Änsålänge förvandlas bara trappen, men man vet aldrig vad som kommer härnäst!

12 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Härliga textiler! Vet precis vad du menar, kan inte få nog utav kuddar. just nu har jag en hel del som ligger igarderoben och väntar på att bli använda!

Linda P sa...

Min filosofi är att man aldrig kan få för många kuddar. Tyvärr är det inte min sambos filosofi. Därför portionerar jag ut dem lite i taget ;)

Mamma Millan sa...

Ääääälskar kuddar!!! De förgyller tillvaron sååååå!!!

Snyggt o fräscht!!!!

Tävling hos mig, Välkommen!!!

Camilla at home sa...

Hei! Fant den fine bloggen din idag, kjempekoselig hus dere har!! Jeg likte veldig godt gulvet dere har i stuen/hverdagsrommet, hvilken tretype er det og hvilket merke? Ønsker deg en finfin uke videre:)

Himmelbit sa...

Hej!
Trevligt att hitta hit!! Ja, kuddar kan man nog inte ha för många - myyysigt!

Tack för kommentarerna hos mig! Plåtburkarna är från GreenGate och jag har köpt dem på Mollys Hus här i Tranås. De finns säkert lite överallt för det är ju många butiker och webbshopar som säljer GreenGate.

Ha en toppendag!

Jes/Vita villa vila sa...

I ♥ kuddar också :D

Vilka mysiga & härliga bilder! Urläckert verkligen!

Önskar dig en superfin kväll,
Kram Jes

Alexandra sa...

hur skulle de se ut om Jonas fick välja? =)
hoppas ni kan komma o hälsa på oss snart. kram kram

Inredningsgalen sa...

Tack för tipset ang trappen, tyvärr har jag redan noga övervägt att måla varannat trappsteg. Fungerar inte då man har hund, man släpar med sig mer hår än man tror. Hade varit super om vattenbaserad färg hade hållt,men med hundens spring i trappen så får den nog inte vara vit så länge till! Skall bli kul att se eran trapp. Den påminner nog om vår, då vi båda bor i ett hus ifrån 50-talet!

Mamma Millan sa...

Lika nybäddat o fint än!!
Trevlig Alla hjärtans dag!!
Välkommen in på cyber fika till min "NYA" blogg!!

SKATAN sa...

Kul att hitta hit till din härliga blogg!!

HOppas vi ses igen :)

/Okänd Skata

"M" sa...

Jättefint som vanligt, du lyckas alltid...kram

Inredningsgalen sa...

Du måste visa en bild på trappen! Var inne på att måla den precis som ni, ljusgrå. Men det vita i mig tog över, igen! Smuts lär nog syns, men då vet jag var den är i alla fall, den kan inte göma sig för mig längre!
Ha en skön kväll!