lördag 16 februari 2008

Hallen del 2

Ja då var trappen snart färdigmålad. Vi velade fram och tillbaka ett antal gånger innan vi bestämde oss för att använda den färg vi köpt ifrån början (nr.3 av alla färgprover och en av de kulörer jag sa att vi inte var intresserade av). För att göra en lång historia kort så kan jag bara säga att en grå färg ser annorlunda ut om underlaget är träfärgat eller vitt. Nu har vi lärt oss det!

Maria med den underbara bloggen Inredningsgalen (en av mina favoriter) bad mig att visa hur trappen såg ut i den grå färgen. De målar också trapp och hon hade valt mellan grå och vit men hamnat på vit i slutändan. Så här kommer lite bilder till dig Maria!

Passar även på att visa den fina alla hjärtans dag-buketten, tyvärr slokade den efter en dag och får tillbringa nätterna i min kalla oisolerade graderob. Den är lika pigg varje morgon, och lika slokig varje kväll. Ví har det nog lite för varmt, om man nu kan ha det...


Som ni ser har vi fortfarande maskeringstejpen kvar, det lyserigenom vitt på några ställen och trappen ska få en omgång till. Men man kan ju se hur slutresultatet kommer bli.

10 kommentarer:

Cici sa...

Blev verkligen kanonsnyggt! Ska bli kul att se det irl. Kram

Sofie sa...

Hej hej!
Första ggn. jag är inne hos dig med, vilken underbar blogg du har!
Nu vill jag med ha vår trapp i grått, sååå fint!!! Vilket jobb ni har lagt ner :-)
Du frågade om tyget på kuddarna i min kökssoffa, det kommer från Stoff och Stil, som har många underbara tyger :-)

Söta små missar ni har, ska iväg och kastrera vår hankatt Sune i morgon, då han skvätt en ggn för mycket här hemma nu :-(
Är dina katter utekatter?

Fortsatt trevlig söndag
Kram Sofie

Inredningsgalen sa...

Gud, det känns som om det var hemma hos oss. Det enda som skiljer sig är panelen på väggarna, trappan är exakt likadan. Skit snyggt i grått, har funderar nu när jag suttit i timmatal och målat våran, varför tog vi inte grått??? Har bestäm mig för att måla grått nästa gång, med en hund i huset så räknar jag att behöva måla om en gång om året!
Lägger ut lite bilder under veckan på våran trappa, du måste se, de är exakt likadan!
Super snyggt!!!!!!

Nettan sa...

En ny blogg för mig med, hittade hit fr. " Drömhuset " ..=0).
Har oxå nyligen målat trappen vit, men min är mer öppen mellan stegen.
Fint du har det överallt...
Kommer hit fler ggr !
Länkar till dig om det är OK ?!
Kram Nettan

Mamma Millan sa...

Hellojs...snygg o fräsh trappa!!!

Nu är jag här igen, min blogg försvann...fick skapa en ny...lite trist...men kika gjärna in på ett besök...Finns nog hembakta cupcakes över från alla hjäertans dag... Välkommen!! Millan

White Season sa...

Vilken fin trappa, vi lyckades välja fel grå när vi målade den...så den går mot blått. Det är svårt att hitta rätt färg. Men med barn och djur så är det redan små flagor och det behövs nog en omgång snart. Då får vi försöka hitta rätt... Ha en bra vecka, kramar Malin

Lottaspace sa...

Superfint!
Jag säger som inredningsgalen, helt som hemma hos oss, bara att vi har en blåmålad väg i bakgrunden och inte panel. (fast då jag ser dina bilder, så önskar jag att vi satt panel..)
Jag ska försöka hinna lägga upp lite bilder på vår trappa, så du får se, men det kan ta en stund, lite svårt med en 1 månad gammal Max i huset!
Kram, Lotta

Alexandra sa...

de blev verkligen super bra

Mimmi sa...

Å jisses vad snyggt! Vilken skillnad det blev, jag skulle nog bo i den där trappen! :)
Kram

maria sa...

Hej. jättefin trapp, färg och allt. vi håller oxå på att slipa vår trapp och sen så ska vi måla. vill nu ha tips vad ni använt för slags färg och hur många ggr ni målat m.m.
tacksam för svar.
mvh maria