onsdag 20 februari 2008

första omgången avklaradJa så var årets första magsjuka avklarad. Jag mötte Jonas i dörrren på väg till jobbet i måndags, då mådde han så dåligt att han åkt hem från jobbet. Han låg hela måndagen och jag fick någon lindrigare variant med enbart frossa, illmående och magbekymmer under måndagnatten och tisdagmorgonen. Nu mår vi bättre och har börjat få i oss mat och komma ur soffa och säng. Det värsta när båda ligger är ju att man inte har någon som kan ta hand om en och fixa sådant man behöver. Som tur var hade jag handlat både cola och blåbärssoppa på måndagskvällen efter jobbet så vi hade lite vätska hemma.


När jag nu legat dålig önskar jag att jag kunde varit lite kreativ för att få annat att tänka på. För några veckor sedan köpte jag en jättevacker bok med ett innehåll som hade varit passande. Jag köpte den enbart för det vackra omslaget men hade någon slags baktanke efter att ha sett vad för tjusiga skapelser andra bloggare tillverkat. Boken handlade om Stickning. Jag köpte den på Rusta för 99 kronor och jag hoppas att jag någon dag ska orka sätta mig in i vad som står och köpa tillbehör så att jag kan prova på. I mitt tjejegäng från högstadiet har vi syjunta lite då och då och där är det några som har stickat. Jag får införskaffa lite grejjer till nästa träff så kanske jag kan få lite privat undervisning. Änsålänge får jag nöja mig med att beundra den vackra boken! Tröjan ni ser i bakgrunden har min mamma stickat för länge länge sedan, det är en av mina absoluta favoriter!3 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Tur man är tålig när det gäller sjukdommar, peppar peppar!!!!
Tänk att kunna sticka ordentligt. Skall vara glad om jag får någon ordning på halsduken min!

Alexandra sa...

Min också =)

Inredningsgalen sa...

Hej!

Hade faktiskt lite porslins strömbrytare kvar i vissa rum, men eftersom det fattades så beslöt vi oss för att byta ut alla, även utagen. Har fått ett bra pris, då jag känner en eletriker. Han drog om elen i hela huset och satte nya svarta strömbrytar och utag för 3000:- och en flaska wihskey.