onsdag 16 januari 2008

Vår i mitt sovrum


Igårkväll fick jag ett tokryck och ändrade om lite i sovrummet. Jag hade massvis med energi när jag kom hem från jobbet och visste knappt var jag skulle ta vägen. Efter matlagning och andra måsten så tog jag en vända i sovrummet och möblerade om lite. Själva upphovet till hela ommöbleringen var en rosa krukros som jag köpt med mig hem och en kisspöl vid huvudändan av sängen (inte min utan någon av katternas). När jag ända hade fixat fint med blommor och puttat fram sängen för att torka kiss så var det ju bara att prova. Sängen snurrades 90 grader och fick huvudändan mot fönstret. Tanken jag hade var att även min byrå skulle flyttat plats och hamnat på ena långsidan, vid sängen fotända. Med mitt ögonmått är inte det bästa och det fanns inte en chans att den skulle kunna få plats där om man ska kunna ta sig runt. Istället fick ena sängbordet åka ut och byrån stå kvar.


Idag har jag sedan bytt ut min röda julkuddar, det är tur att man har några olika kuddfodral i gömmorna o inte behöver köpa sig nytt jämt. Och det är tur att man har en vit bas som matchar med det mesta! Istället för rött blev det härligt rosa. Sovrummet känns nu som en riktig sommarsaga, idéen var ju bara att få ut julen o in med lite vår. Men det känns så fint att jag absolut inte tänker röra någonting, inte än på några veckor iaf!9 kommentarer:

cici sa...

Det blev ju jättemysigt!

Alle sa...

jättefint!! ja hoppas berta blir kry snart så vi kan hälsa på....

Josephine sa...

Tack tjejer, ni är så snälla! Ni är välkomna precis när ni vill, båda två med sambos och hela ekipaget!

Kram

Elin sa...

hej! vilken jättefin blogg du har! Jo, E.s rum är mestadels ett sovrum och inte ännu ett lekrum. Även vårt hem svämmar över av fula plastbilar då och då. Men på kvällen plockas de ner i vita trälådor, och då syns de inte...iaf onte såå mycket! :-)

kram e

Karoline sa...

så fint dere har det, liker stilen din!!!! kommer igjen her!!! ta turen du også om du vil, så blogges vi kanskje?
hilsen Karoline fra nOrge

lisa sa...

vilket fint sovrum du fick. jag gillar det mjukt rosa och vita...det är vackert. tack för inspirationen!!/lisa

Linda sa...

vad fin!!! där sover man nog som en prinsessa =)

Helena sa...

Du är så fixig och duktig. Allt blir så fint.

Tabergstösen sa...

Hejsan, jag har just hittat till din blogg för första gången. Vad mysigt du har det hemma hos dig, bilderna från sovrummet föll jag verkligen för! Ser så inbjudande och vårigt ut. Och härligt soffbord har du med, ett sådant har jag sneglat mot... ~Josefine