torsdag 3 januari 2008

Vardagsrummet

Tänkte att jag skulle visa andra delen av vårt vardagsrum. Jag har ju tidigare visat matdelen o tänkte nu visa soffdelen. Här har jag ännu inte lyckats få till det sådär bra som jag vill. Vi funderar över om vi ska köpa någon fin fåtölj istället för korgstolen o så ska vi ordna en snygg TV-möbel. Antagligen blir det en markör från IKEA, vitmålad förståss, det är skönt att kunna gömma TV:n.

I övrigt så är det lite torka här hemma just nu, jag vet inte alls vad jag är sugen på. Jag skulle vilja köpa några mörka kuddar att ha i soffan o så byta till vårt vita överdrag istället, det skule nog passa bättre med övriga rummet. O så självklart några fina fårskinn till det.

Sen så tycker jag att det ser lite tomt ut ovanför soffan, någon som har ett bra tips? Vi har inte satt upp något på väggarna någonstans här hemma, jag hatar att behöva göra hål i väggarna. Jag vet ju hur ombytlig jag är o då känns det dumt att göra en permanent grej, tavlor o sådant tycker jag är minst lika snygga när de står lutade mot väggen. Fast sen så inser jag ju att tavlor gör ett rum mer ombonat, o Jonas klagar lite på att han tycker att vardagsrummet är sterilt. Själv så gillar jag det, det är nog min nya smak med lite avskalat fast ändå mysigt. Vad tycker ni?

3 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Super mysigt! Tycker inte alls det känns tomt, avskalat och snyggt med stor mysfaktor!
Älskar dina fårskinn!
Skålen är köpt i en butik här nere i Ystad. Finns i svart oxå!

Anna sa...

Hej! Vilken mysig inredningsblogg du har! Tycker din inredning är fin och personlig. Hit kommer ajg komma tillbaka/Anna J

Jes/Vita villa vila sa...

Så härliga bilder du visar! Ni har verkligen ett underbart vardagsrum och personligen så gillar jag det avskalade mer än när det blir för ombonat & pyssligt - tycker det är toppenfint som det är!!! Du har fin smak!

Önskar dig en finfin lördag! Kram kram Jes