söndag 2 mars 2008

Fullspäckad helg


Denna helg har varit så hektisk att jag inte känner mig det minsta utvilad. Vi bestämde oss för att inte åka till Stockholm igår utan tog en heldag i Tranås istället. Vi skulle åkt till Donnia Skinn där mina julklappsskinn är köpta, men självklart hade de inte öppet lördagar. Istället åkte vi direkt intill stan och började med Mollys hus... vilken guldgruva. Jag hade läst på lite olika bloggar om affären och även varit inne på nätbutiken under morgonen, men när jag kom in blev jag ändå helt tagen av hur underbart det var. Det första jag la ögonen på var en jättefin cirkelformad box. Den var röd med vita stjärnor, jag kunde knappt slita ögonen från den. Jag har oftast svårt för att motstå stjärnor och färger, även om jag inte har den tanken om min inredning. Efter det såg jag något som passade ännu bättre, likadana boxar fast svarta med vita prickar. Dessa kunde jag absolut inte motstå. Jag roffade åt mig två stycken utan att knappt titta på priset, jag skulle bara ha dom. Jonas övetalade mig dock till att bara ta en och jag valde självklart den största. Efter det fortsatte vi att titta vidare och hittade förstås masor vackert men det vi båda fastnade för var en väldigt vacker fönsterlampa som det var halva reapriset på, passade plånboken alldeles utmärkt. Efter det fick jag köpstopp på Mollys hus då detta var den första affär vi var inne i.


Vi mötte upp Jonas bror och fru med barn som bor en bit utanför Tranås. Vi kollade lite olika inredningsaffärer och åt lunch, det fanns mycket vackert vill jag lova. Jag höll dock lite i pengarna då jag vet hur sugen jag brukar bli att handla sådär i mitten och slutet av månaden också...haha. Jag handlade dock lite fina vårblommor, pärlhyacinter och påskliljor. Och så hittade jag ett jättevackert tyg på Åhléns som jag idag har sytt fina kuddar av. Bilder på detta kommer en soligare dag, de blev färdiga lite för sent på eftermiddagen.







10 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vilka fina köp du har gjort, svart är ju kanonsnyggt. kram!

Maria sa...

Gud vad snyggt!!!! Gillar det! Har kollat på dessa boxar fast i rött, de är skit dyra, men gud vad den svarta var snygg. Förstår att det var svårt att låta bli att handla för mycket. Snyggt att fota i trappan, har lite planer på det själv!
Ha det gott!

::fina:: sa...

Hejsan! Åh vilka snygga bilder du visar! Har läst längre ner och sett att trappan är nyligen målad - vilket bra jobb du/ni gjort! Den runda boxen är underbar, förstår att du inte kunde hålla dig. Ibland måste man bara få handla något och man blir ju så glad över något nytt och fint. Jättehärliga påskliljor med, mina slår nog också ut strax!
~Josefine

Jes/Vita villa vila sa...

TACK söta du för så rara ord inne hos mig ☺

ÅÅÅ så mycket härligt du har shopat här då! Älskar verkligen asken - så skönt med svart & vit-prickigt! Allt var verkligen toppenfint!

Kram Jes

::fina:: sa...

Hejsan, det är bara jag igen ;-) Du undrade vad jag tar för djuren, jag tar 140,- st plus frakt (som brukar hamna på 11,-). Vad glad jag blir att du tycker om dem! ~Josefine

Anonym sa...

Oj vilka fina inköp du har gjort, åhh va jag längtar till Sverige så jag kan få shoppa i andra affärer än SIA!
Må gott!

IKT i min vardag sa...

Så läckra bilder. Snyggt med de svarta fina sakerna mot den vita trappan. Den boxen hade jag också gått och fingrat på om jag varit där...

Kram Linda

Hanna / i ett gult litet hus sa...

Va fina saker du köpt!!
Visst är de en härlig stad att shoppa inredning i.
Å ja har turen att bo i Tranås också :)

Ha en underbar helg.

Kram Hanna

Anonym sa...

Hej ! Brukar läsa din inspirerande blogg och nu tänkte jag göra ett inlägg oxå. Vilka tjusiga lampor!!
Hälsningar från Åsa

Anonym sa...

Vilka härliga blommor. Passa in på mitt tema den här veckan. "Grönskande platser" är veckans tema, skulle kunna se det som ett glädjens tecken nu när solen skiner och våren är här. Trädgårdar, balkonger, växthus, altaner, utemöbler och blommor. Häng gärna på du också och hjälp alla där ute med inspiration inför sommarsäsongen!