tisdag 18 mars 2008

Hallen del 3


Golvet i hallen blev "färdigt" snabbt, nu väntar det bara på några strykningar med vitolja och sedan en skyddande lack. Vi nästan trippar på tå här uppe för att inte göra några märken och golvet är så känsligt att man kan rispa det med en nagel. Vi har nästan bestämt oss för att lägga in likadant golv på hela övervåningen. Vi har redan trägolv överallt men det är slitna och fula, som ni redan vet. Det käns ju så fräscht med ett helt nytt golv.


Här i hallen är det tänkt att vi ska ha en liten kontorshörna. Det var nämligen ett av min auktionfynd, ett fint litet skrivbord som jag håller på att måla vitt. Jag fyndade även en gammal skrivbordsstol som ska bli vit eller möjligtvis grå. Änsålänge så har jag dock fixat en liten myshörna. Tyvärr får jag inte mysa här för gungstolen skulle gör väldiga märken i golvet. Men det är ju ändå en myshörna på så sätt att man myser nåt alldeles bara man ser den. Nu är det väldigt mysigt att komma upp för trappen och känna det lena golvet och mötas av denna somriga syn.

6 kommentarer:

Nettan sa...

Men så fint det vart & va snyggt trappräcket va.
Vacker gungstol, säkert jättegammal..=0)
Ha det gott i Påsk !
Kram Nettan

Inredningsgalen sa...

Så härligt!!! Ja, tyvärr är trägolv så känsligt. Ville ha det i hela huset, men blev avrådda eftersom vi har hund. Tur är väl det för jag som är så känslig för att saker och ting blir slitet och går i sönder.Men vacker är det att titta på!

Hanna sa...

Så fint hemma hos dig! Vitt och fräsht!

Inredningsbloggar sa...

Jag blir så glad då jag tittar på dina bilder! Det ser så lugnt och harmoniskt ut!
Kram, Lotta

Lotta sa...

Oj då, vare visst inloggad som inredningsbloggar.

H:Lotta

Hwita Villan sa...

Vilka vackra bilder du har tagit! Imponerande!

Här ska jag lätt kika in igen.

Ha det bra!