tisdag 27 maj 2008

Lilla toan


Sommarens första förkylning är här. Inatt har jag hostat så jag har träningsvärk i magen, inget roligt alls. Just nu har jag en punkt precis ovanför vänstra ögonbrynet som liksom kittlar inne i huvudet, jättekonstigt. Mycket ska man stå ut med, speciellt eftersom att jag är värre än karlarna när jag blir sjuk... det är synd om mig!


I helgen hade jag iaf tillräckligt mycket ork för att fota lita inne på vår lilla toa. Denna ligger på övervåningen och är våran "fintoa". Här inne började vi rätt så tidigt, Jonas rev en vägg in till en garderob från ett av sovrummen så att toan skulle bli lite större och med mer förvaringsmöjligheter. Han stängde även av vattnet då toaletten var trasig och stod och rann hela tiden. Efter den delen stannade arbetet helt í några månader och man ville inte öppna dörren för den härliga doft som fanns där inne. Toalettenvar ju inte heller i funktion. Efter några månader fick jag dock nog och arbetet satte igång.


Även här är det budgetrenovering men jag är väldigt nöjd. Vi satte upp easycover på alla väggar utom en där det var en gammal plankvägg. Efter det målades allt vitt och vi la in en svart och vitrutig plastmatta. Toalett och handfat byttes ut och en enkel hylla anordnades med lecablock och vita hyllplan. Tanken var även att det skulle vara ett tyg framför hyllan men så långt har vi inte kommit ännu.


Tredje inlägget med vacker syrén, detta är den mest underbara syrén jag sett. Antar att det är en förädlad sort. Den växer i vår trädgård, en stor gammal buske med en stam tjock som ett träd. Ska jag någon gång gifta mig vill jag ha denna vackra blomma som bukett. Underbar!

7 kommentarer:

Alexandra sa...

lilla toan är så fin. Måste få prova den när ja kommer nästa gång =)

Lillsyrran sa...

Vilken jättemysig liten toalett!!
Så ljus och fräsch!!!

mamman i huset sa...

Fantastiskt fint! Ni har så smakfullt i huset! Vi ska byta entrédörr i hemma hos oss snart och därför är jag lite nyfiken på hur er entré ser ut utifrån... Om man nu får önska ett inlägg?

Cici sa...

Den är skön att kissa på, även med gravidmage. Krya på dig!

Strandviks-Villan sa...

Hej där! Va synd att jag aldrig råkat på din blogg tidigare! Här fanns ju hur mycket fint som helst, jo du, jag har gått igenom alla inlägg!
Måste bara säga att matplatsen blev väldigt mysigare när soffan kom på plats och ni svängde bordet!
Ha en riktigt trevlig helg och krya på dig!
~Anki~

Anonym sa...

Jättefint inne på toaletten! jag gillar din budgetfixning!

Jes/Vita villa vila sa...

Men ååå så rart ni har det!!! Jättemysigt!

Hoppas du njuter av en härlig helg!

Kram/Jes