fredag 2 maj 2008

I´m back

Nu har det varit riktigt dåligt med inlägg ett tag. Jag har inte haft någon lust alls och det ha riktigt tagit emot att sätta sig vid datorn! Det börjar gå över och jag känner mig inte så trött att jag vill lägga ner utan jag får se vad som händer. Här hemma händer det massor, så något att skriva om det har jag allt. Men idag tänkte jag ge er efterlängtade bilder på mitt auktionsfynd....
the kökssoffa!

Den har stått i vardagsrummet i någon månad nu och jag trivs jättebra med den. Den gör den delen av rummet mer ombonad och inbjudande. Soffan har en klädd sits och jag funderade länge på vad jag ville ha för tyg, innerst inne visste jag pecis men jag hade ingen aning o var jag kunde hitta det. Som tur va sprang jag på det av en händelse när jag o Jonas var på JYSK. Vi kollade deras tyger som säljs i flermeter och jag kollade på ett annat tyg när Jonas plötsligt höll upp detta. Det var en lätt affär! I soffan har jag även ett grått fårskinn och några kuddar. Det blev jättebra!

4 kommentarer:

mamman i huset sa...

Vad härligt att du är tillbaka. Jag har sett fram emot nya glimtar ifrån ditt fina hus!

Cattis sa...

Va roligt att du är tillbax!! Vilken fin köksoffa...mysigt!!!

Kjamis

Hem & Lyckas Mia sa...

Kul att se ett inlägg igen, har kikat in med jämna mellanrum ;-) Kanonfin kökssoffa och tyget var ju helt rätt, helt klart. Gillar också din hjärtljusstake, såå fin.. kram!

Lillsyrran sa...

Va roligt att du är tillbaka. Jag har kikat in här ibland för att se om du inte skrivit nått nytt och nu så hade du det.

Jättefin kökssoffa, sån vill jag också ha!!!