fredag 20 februari 2009

vårkänslor
Har varit inne i en lite jobbig period nu och kände att jag var tvungen att få in lite vår här hemma. Ljusa färger, ljus sinnesstämmning. Så bort med allt det grå och mörka som jag för några veckor sedan tänkte att jag ALDRIG skulle tröttna på och in med ljusa våriga färger.

För några veckor sedan så sprang jag på någon slags rea på City Gross i orten där jag jobbar. Det var fina kökshanddukar i ljusblått och rött. Endast 10 kronor styck. Jag köpte på mig en hel bunt och kom i en ljus stund på att jag skulle klä om kökssoffan med dem. Det blev jättebra och ett väldigt smidigt sätt att förändra. Kökshanddukar är då bra till allt. 
I veckan som gick så sprang jag även på kuddfodral i samma tyg, på samma matbutik, för samma peng. Superbra! Jag slog även till på fyra underlägg i samma tyg, på samma butik, för samma peng. Det är bra att hamstra lite!

Myrten överallt!


7 kommentarer:

Hodhod sa...

Hello!
I don't understand any word from your blog! But I do like it so much.
Have a nice day, then!

smultron sa...

Hej,
jag tycker mycket om dina färger, du har använt. Jag kommer att köpa ett hus i ar eller nästa ar och da er nagra tipps jätte välkommen. Om du har inget emot so tittar jag jätte gärna fran tid till tid pa din sida.
Allt ihop underbart :-))

smultron

Vit stjärna sa...

Vilka underbara bilder, fulla med vår och ljus! Vilka fynd du gjort, blev ju superfint!
Kram Anna

Nettan sa...

Va kul att du gjort nya inlägg =0)
Underbara bilder...
Välkommen tillbaka !
Kram Nettan

Stjärnor & Champagne sa...

Vilket härligt ljus, och vad fint du har i köket..

Hälsn Anne

matilda sa...

vilka vackra bilder och vilken underbar blogg :) nu fick jag massvis med inspiration, hit återkommer jag absolut :)
ha en fin dag!

Johanna Rudström sa...

Hej!
Jag är Cicis kompis Johanna från Malmö, så jag har hittat din blogg genom hennes... Jag har fullkomligt förälskat mig i dina matsalsstolar! Jag och min sambo har fått ett nytt bord precis och vi är nu på stoljakt, vart kan man få tag på så fina som ni har?
Kram!