fredag 20 februari 2009

vårkänslor




Har varit inne i en lite jobbig period nu och kände att jag var tvungen att få in lite vår här hemma. Ljusa färger, ljus sinnesstämmning. Så bort med allt det grå och mörka som jag för några veckor sedan tänkte att jag ALDRIG skulle tröttna på och in med ljusa våriga färger.

För några veckor sedan så sprang jag på någon slags rea på City Gross i orten där jag jobbar. Det var fina kökshanddukar i ljusblått och rött. Endast 10 kronor styck. Jag köpte på mig en hel bunt och kom i en ljus stund på att jag skulle klä om kökssoffan med dem. Det blev jättebra och ett väldigt smidigt sätt att förändra. Kökshanddukar är då bra till allt. 
I veckan som gick så sprang jag även på kuddfodral i samma tyg, på samma matbutik, för samma peng. Superbra! Jag slog även till på fyra underlägg i samma tyg, på samma butik, för samma peng. Det är bra att hamstra lite!





Myrten överallt!


torsdag 5 februari 2009

samma gamla sovrum






Samma gamla sovrum utan vitt golv. Det går inte fort med övertalningen här hemma. Skulle behöva hjälp med ett argument som slår "du vet ju hur j*vla skitig trappen blir fort", att jag ska städa funkar inte, det genomskådar sambon direkt. Men nu när vi bott här i ca. 2 år har vi iaf börjat prata om att renovera rummen på övervåningen en andra omgång...."på riktigt". Bra underlagsarbete och färdigställa in i minsta detalj. Jag är sugen på vitmålad råspont, antingen på snedväggen eller helväggen till vänster. Det har jag inga problem med att få igenom iaf.


Långsamt






Det har gått lite långsamt denna vecka, inte många knop har gjorts och de där bilderna från helgen har laddats in i datorn först nu. Men nu har jag inget att skylla på längre så nu är det bäst jag visar upp mitt fynd. Jag hittade via Julias Vita Drömmar en auktion på tradera med en Ylva Skarp- skylt.  Har länge velat ha en men ska erkänna att min plånbok inte riktigt tycker att det är ett ok pris. Så när ett sådant unikt tillfälle erbjöds så var det bäst att passa på. Skylten ska sitta i hallen men har inte hamnat där än...det där med att göra saker permanent med hål i väggar är inte min grej.